Vicces Képek | HereTacskó
Beküldte 9 hónapja Megtekintve 601
Beküldte 10 hónapja Megtekintve 446
Beküldte 10 hónapja Megtekintve 442
Beküldte 10 hónapja Megtekintve 336
Beküldte 10 hónapja Megtekintve 409
Beküldte 10 hónapja Megtekintve 364
Beküldte 10 hónapja Megtekintve 288
Beküldte 10 hónapja Megtekintve 370
Beküldte 10 hónapja Megtekintve 347
Beküldte 10 hónapja Megtekintve 424
Page 1 of 10

Ezt is olvasd el

Piszkálódjunk! :))
Nyuszika találkozik a kígyóval. Mondja neki: - Bocsi kígyó, hogy múltkor piszkáltalak, hogy nincs lábad. - Semmi baj nyuszika. - Na, akkor kezet rá!
Megtekintve 1296


Átok :))
Férfi a boszorkánynál:- Segítsen rajtam! 40 évvel ezelőtt valaki átkot mondott rám, azóta teljes szenvedés az életem! A boszorkány:- Ahhoz, hogy ezt el tudjam távolítani, tudnom kell azt, hogy mi volt az eredeti átok szövege. Vissza tud rá emlékezni? Férfi: Persze, még most is hallom: ''Ezennel házastársakká nyilvánítalak benneteket!''
Megtekintve 879


A nyuszi részeg
A nyuszi részegen sétál az erdőben és találkozik a rókával. - Szia, vöröske! - Hogy mersz te engem ''levöröskézni''? - kérdezi a róka. - Ha akarod, le is rókázhatlak!
Megtekintve 936


Pista bácsi
- Pista bácsi, árulja már el, hogy tett szert ekkora vagyonra? - Hát, fiam, zsidókat bújtatok a pincémben, ők meg fizetnek érte. - De hiszen a háború már hatvan éve véget ért! - Tudom én, de ők szerencsére nem tudják!
Megtekintve 818


Ritka állatfaj
- Pistike, mondj egy ritka Európai állatfajtát. - Tigris. - De Pistike, a tigrisek Afrikában élnek. - Éppen ezért olyan ritka Európában.
Megtekintve 759


Alkoholista férj
Egy alkoholista férj minden nap hazafelé menet bement a kocsmába és rendszerint berúgott. Egy nap mikor hazaért a felesége ezt mondta: - Figyelj ide drágám! Ha holnap is elmész a kocsma mellett, mielőtt bemennél, mond el a Miatyánkot, és akkor nem fogsz bemenni. Másnap a kocsma előtt megállt és elkezdi mondani a Miatyánkot. - Miatyánk, ki vagy a mennyekbe... Menjek be? Akkor bemegyek.
Megtekintve 833


Szám szerint
Nézi a férj a felesége új cipőjét: - Nem nagy rád ez a cipő, drágám? - Egy kicsit. Nem is értem, miért, mikor szám szerint választottam. - Szád szerint? Akkor már értem!
Megtekintve 801


Három részeg
Három részeg fekszik az árokban. Az egyik szellent egy hatalmasat, mire a mellette fekvő: - Egészségedre! Kinyitja erre a harmadik is a szemét: - Töltsetek nekem is!
Megtekintve 825